Om mig

Linda Nilsdotter Trygg

Legitimerad Psykolog

Linda Nilsdotter Trygg

Jag som driver mottagningen heter Linda Nilsdotter Trygg och är legitimerad Psykolog med grundutbildning i KBT.  Min utbildning gavs på Stockholms universitet med examen år 2000.

Jag har även erfarenhet från andra branscher och har bland annat arbetat som projektledare och marknadsanalytiker. Genom åren som psykolog har jag skaffat mig en gedigen erfarenhet av att hjälpa klienter med olika psykologiska problem. Jag lägger stor vikt vid att utgå från det som kallas tillämpad beteendeanalys och använder mig av evidensbaserade metoder.

Det är främst vuxna klienter som kommer till mottagningen, men även en del ungdomar. Jag är inte specialiserad när det gäller barn och ser helst att dessa söker hjälp på BUP.

Ambitionen är att mina klienter ska kunna känna sig bekväma i en trevlig, avslappnande miljö och att vi uppnår ett förtroendeingivande samarbete. Här ska man känna sig som hemma, bli väl bemött och få professionell hjälp för att lösa problem. På mottagningen finns även min lille hund Trolle som är av rasen Coton de Tulear. Rasen anses vara allergifri. Han är populär hos klienterna och bidrar med sitt goda humör.

Hör av dig idag och boka in ett möte.

Leg. psykolog linda nilsdotter trygg